Címlap

Mi a Komplex minősítés?

A komplex minősítés során az egészségi állapotot vizsgálják. A komplex minősítés során szervrendszerenként, betegségcsoportonként állapítják meg az össz-szervezeti egészségkárosodás százalékos mértékét.

A komplex minősítés során állapítják meg azt, hogy valakinek az egészségi állapotának mértéke 60%-os vagy kisebb mértékű. Ez alapján sorolják be a megváltozott munkaképességű személyek ellátásairól és egyes törvények módosításáról szóló törvény alapján meghatározott minősítési kategóriákba.

A komplex minősítést a rehabilitációs hatóság végzi a megváltozott munkaképességű személy kérelmére, és ennek eredményéről hatósági bizonyítványt állít ki.

Frissítés dátuma: 2018.12.03.


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.